Kes minust ja minu fototeekonnast midagi ei tea, siis jagan teiega natuke - ma alustasin pildistamist 16.aastaselt ning esimesed katsetused olid looduses ja koduloomadega. Peale natuke julguse kogumist hakkasin sõbrannasid kaamera ette võtma, et hakata vaikselt ka inimesi pildistama. Ehk alustasin pea puhtalt portreede pildistamisega ning tegingi põhiliselt just seda kuni 2020.aastani. Viimase aasta-pooleteise jooksul olen aga peamiselt paare ja peresid jäädvustanud. Kuid nüüd kui õied lõid lahti, siis olen avastanud enda jaoks uuesti portreed ja 1:1-le pildistamised.


Ja mõni päev tagasi sain tehtud seeria, millest ma olen isegi lummatud - imeline kuldse tunni päikesevalgus, armsad roosad õied ja üks imekena ning julge neiu! Mida muud süda võikss ihata ju :D


Seega ega rohkem midagi praegu polegi, nautige seda armsat pildiseeriat!


Greete Rätsep Photography